Amit az autómentésről tudni érdemes

Sajnos bárkivel előfordulhat, hogy olyan helyen éri baleset, kap defektet, hibásodik meg a járműve vagy éppen az üzemanyag fogy ki az autóból, ahol nincs lehetősége azonnali segítséget hívni, valamint a sofőr tulajdonában sincsenek meg a megfelelő eszközök arra, hogy helyre hozhassa a keletkezett hibát. Ilyen esetekben kézenfekvő megoldást nyújt egy megbízható, profi autómentő.

A futómű beállítás fontossága

A futómű feladata egyrészt, hogy a gépkocsi teljes súlyát hordozza, másrészt pedig biztosítania kell az út és az autó kerekeinek megfelelő kapcsolatát, a biztonságos irányíthatóság érdekében. Amennyiben ez a kapcsolat tökéletes, zavartalanul vezethetjük autónkat, viszont ha a futómű nincs megfelelően beállítva, akkor ez nem teljesül. A gépkocsik biztonságát és komfortérzetét éppen ezért jelentősen befolyásolja, hogy milyen állapotban van a futómű. A futóművek rendszeres ellenőrzése és beállítása elengedhetetlen, hiszen az autót a folyamatos használata során, az állandó igénybevétel közben, olyan külső hatások érik, melyek által módosulhat a futómű előzetes beállítása. Ilyen hatás lehet például egy bukkanón, kátyún való áthajtás, egy padkára való felhajtás vagy egy esetleges baleset. Az ilyen hatások által a gépjármű vezetése instabillá válhat.

Hydrografika, vagy Víz Transzfer Nyomtatás

HydrografikaA víz transzfer nyomtatás, más néven vízbe merülési nyomtatás, egy olyan folyamat, ahol különböző tárgyakat díszíthetünk. A tárgyak lehetnek olyan 3D-s tárgyak, amik érintkezhetnek vízzel. A díszítő folyamat mintájának, leginkább a képzelet szab határt, mert a kitalált mintákat 6-8 hét alatt képes a gyár legyártani. Alap minták közé tartozik, a szénszálas, geometriai minták, famintázat, terepszínű álcázási minta, stb.

Ezt a folyamatot széles körben használják a világon, különböző alkatrészek, tárgyak festésére. Kezdve az autóipartól, a hajókon át, egészen a fegyverekig (íjak, puskák) festéséig. A filmeket alkalmazhatjuk műanyag, fém, üvegszál, kerámia anyagú tárgyakra. Az esetek többségében, ha a tárgyat lehet vízbe mártani, akkor lehet víz transzfer nyomtatást is végezni rajta.

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.

Miért van erre szükség? Mert adataid védeni kell. További információ

Rendben - OK
© 2018 Awacs Design és Reklámiroda Kft. Minden jog fenntartva.